Încercaţi şi voi

marți, 11 august 2009

Dovlecei pane



Ingrediente:

2 dovlecei mari
2 oua
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust
telemea de vaca

Mod de preparare:

Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs;

Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina;

Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins;

Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.


Se pot servi si cu mujdei de usturoi.

4 comentarii:

  1. Salutare colega,

    ADoresc sa facem banner sau link exchange.
    Daca esti de acord iti las linkul mai jos … adaugi bannerul de preferat sau linkul si eu iti voi adauga acelasi lucru pe blog.

    Daca mai ai si alte bloguri e valabila aceeasi propunere.

    http://reteta-culinara.blogspot.com/

    Multumesc anticipat !

    Cu stima
    Stefan

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte "delicios" blogul! retete una mai interesanta ca alta. felicitari! as dori sa facem scchimb de link daca te intereseaza. mersi

    RăspundețiȘtergere
  3. Hola ! De ce nu adaugi pe blog si gadgetul "persoane interesate "? Ar fi mai usor de urmarit ...

    RăspundețiȘtergere