Încercaţi şi voi
marți, 11 august 2009
Dovlecei pane
Ingrediente:
2 dovlecei mari
2 oua
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust
telemea de vaca
Mod de preparare:
Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs;
Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina;
Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins;
Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.
Se pot servi si cu mujdei de usturoi.
Etichete:
dovlecei pane,
mancaruri de sezon,
preparare,
reteta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Salutare colega,
RăspundețiȘtergereADoresc sa facem banner sau link exchange.
Daca esti de acord iti las linkul mai jos … adaugi bannerul de preferat sau linkul si eu iti voi adauga acelasi lucru pe blog.
Daca mai ai si alte bloguri e valabila aceeasi propunere.
http://reteta-culinara.blogspot.com/
Multumesc anticipat !
Cu stima
Stefan
S-A REZOLVAT D-SOARA...
RăspundețiȘtergereMULTUMESC
foarte "delicios" blogul! retete una mai interesanta ca alta. felicitari! as dori sa facem scchimb de link daca te intereseaza. mersi
RăspundețiȘtergereHola ! De ce nu adaugi pe blog si gadgetul "persoane interesate "? Ar fi mai usor de urmarit ...
RăspundețiȘtergere