Încercaţi şi voi
sâmbătă, 16 mai 2009
Scrumbii sărate cu sos de muştar
Ingrediente:
2 scrumbii mijlocii, 1 lingurişă muştar, 50 g ulei, oţet după gust, câteva măsline sau frunze de salată verde.
Mod de preparare:
Se ţine scrumbia 24 ore în apă, ca să se desăreze. Se curăţa şi se scoate şira spinării. Se taie bucăţi şi se aşază pe o farfurie. Se freacă lapţii într-un castron cu o lingură de lemn adăugând muştarul. Uleiul se pune puţin câte puţin, ca la maioneză. Se subţiază cu oţet. Se toarnă sosul peste peşte, punând împrejur măsline desărate, salată de cartofi, salată verde.
Etichete:
anyry,
preparare,
reteta,
scrumbii sarate cu sos de mustar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu