Încercaţi şi voi
vineri, 15 mai 2009
Ouă umplute cu ficat
Ingrediente:
6 ouă, 100 g ficat de gâscă, unt proaspăt cât o nucă, un vârf de linguriţă sare, câteva frunze de salată verde.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert. Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte de sare. Cu această compoziţie bine frecată se umplu jumătăţiţile de ou cu vârf si se aşază în farfurie pe un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii.
Etichete:
anyry,
aperitive,
oua umplute cu ficat,
pasta de ficat,
reteta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu