Ingrediente:
1 pui tânăr, 2 l apă, borş (după gust), 1 pătrunjel, 1 morcov, 1 ceapă, 2 roşii, 2 linguri orez, ½ lingură mărar şi pătrunjel tocat, 1 ou, sare.
Mod de preparare:
Morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Când zarzavatul este fiert pe jumătate, se adaugă puiul tăiat bucăţi şi măruntaiele lui, sarea, orezul spălat şi roşiile fără pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi. Se spumează, se adaugă borşul fiert şi strecurat (cantitatea după gust). Când bucăţile de pui sunt aproape fierte, se adaugă verdeaţa. Se serveşte dres cu un ou bătut.
Încercaţi şi voi
luni, 25 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu