Încercaţi şi voi
vineri, 15 mai 2009
Ouă umplute cu pastă de peşte
Ingrediente:
6 ouă, 50 g unt, 1 linguriţă pastă de peşte (anchois), câteva frunze de salată verde
Mod de preparare:
Se fierb ouăle tari. După ce s-au răcit, se curăţă şi se taie în lung. Se scoate cu grijă gălbenuşul din albuş, fără ca albuşul să se rupă. Gălbenuşurile se pun într-un castron şi se adaugă untul şi o linguriţă de pastă de peşte ce se cumpără gata preparată. Se freacă totul bine până ce se obţine o pastă omogenă cu care se umplu albuşurile. Se aşează pe o farfurie şi se pun împrejur frunze de salată verde.
Etichete:
anyry,
oua fierte,
oua umplute cu pateu,
reteta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu