Încercaţi şi voi

vineri, 19 iunie 2009

Prăjitură cu vişine


Igrediente:

4 ouă, 1 cană şi jumătate cu zahăr, 1 plic zahăr vanilat, jumătate de sticluţă esenţă de rom, 1 cană şi jumătate de lapte amestecat cu ulei în cantităţi egale, 2 căni de făină, 1 plic praf de copt, vişine fără sâmburi.

Mod de preparare:


Se mixează ouăle cu zaharul tos şi cel vanilat, se adaugă uleilul cu laptele câte puţin, nu dintr-o dată şi făina cu praful de copt.
Se toarnă in tavă şi se pun vişinele date prin făină în rânduri.
Se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
După ce s-a copt, se lasă să se răcească apoi se taie în bucăţi pătrate. Se poate presăra zahăr pudră.

Aceasta este păjitura mea preferată. Vă asigur că are succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu