Încercaţi şi voi
sâmbătă, 16 mai 2009
Roşii umplute cu carne şi ciuperci
Ingrediente:
12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.
Mod de preparare:
Roşiile se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.
Etichete:
anyry,
preparare,
reteta,
rosii umplute cu carne si ciuperci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu