Încercaţi şi voi
sâmbătă, 16 mai 2009
Salată de ardei copţi I
Ingrediente:
12 ardei graşi frumoşi, 2–3 linguri ulei, 1 lingură oţet, sare, cîteva roşii.
Mod de preparare:
Se coc ardeii pe aragaz întorcîndu–i pe toate părţile ca să
nu se ardă prea tare şi nici să rămînă cruzi. Se aşază într–o
cratiţă, se acoperă cu un prosop curat, apoi cu un capac şi se
lasă să stea astfel 20 min. Se curăţă de pieliţă încet, având
grijă să nu se sfâşie carnea ardeilor, se aşază în salatieră, se
adaugă sarea, uleiul, oţetul şi se garniseşte salata cu felii
de roşii.
Etichete:
anyry,
ardei copti,
preparare,
reteta,
salata de ardei copti
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu