Încercaţi şi voi
vineri, 19 iunie 2009
Praz cu carne
Ingrediente:
600 g carne, 2 legături praz, 3 linguri ulei, 1 lingură bulion, 1 bucăţică zahăr, sare.
Mod de preparare:
Se pune carnea la foc, la fel ca pentru mâncarea de cartofi; nu se pune ceapă, deoarece
prazul are el singur miros tare. Se curăţă prazul. Se taie în bucăţi potrivite. Se prăjeşte uşor într-o tigaie cu uleilul. Se pune peste carne numai când aceasta este frăgezită. Prazul fierbe foarte repede, şi dacă stă prea mult la foc, se sfărâmă. Se adaugă bulion de roşii şi o bucăţică de zahăr. Se gustă de sare. Se dă la cuptor. Mâncarea este bună mai scăzută.
Etichete:
anyry,
mancaruri de carne,
praz cu carne,
preparare,
reteta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu