Ingrediente:
2 vinete mari, 5–6 cepe, 5 linguri ulei, 750 g roşii, 5 ardei copţi curăţaţi şi tăiaţi felii, sare.
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se curăţă fierbinţi şi se lasă să se scurgă pe un fund de lemn. În acest timp se fierb roşiile şi se trec prin strecurătoare, se coc ardeii, se curăţă şi se taie felii subţiri ca tăiţeii. Se taie ceapa mărunt, se pune în ulei fierbinte şi se prăjeşte pînă ce se moaie, se adaugă vinetele tocate, ardeii tăiaţi, bulionul de roşii şi sarea. Se lasă să se prăjească amestecînd mereu cu lingura, până ce scade bulionul. Se aranjează pe farfurie şi se serveşte rece.
Încercaţi şi voi
sâmbătă, 16 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu