Încercaţi şi voi
vineri, 15 mai 2009
Ciorbă de văcuţă
Ingrediente:
2 l apă, 1 l borş, 1 kg carne de vacă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 mână fasole, 1/4 varză mică, 2 cartofi, 2 roşii, verdeaţă (mărar, pătrunjel, leuştean),
sare.
Mod de preparare:
Se fierb bucăţiile de carne şi se ia spuma. Se pune morcov, şi o rădăcină de pătrunjel, puţină varză şi ceapă tăiată mărunt. Se adaugă borşul fiert separat, verdeaţă şi sare. Se drege cu gălbenuş şi smântână.
Etichete:
anyry,
preparare,
reteta,
supa de vaca,
supa de vacuta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu